1. Registracija

Nakon registracije i slanja prijave na sajtu (desno), pošaljite nam u mejlu sledeću dokumentaciju koja je neophodna za otvaranje trgovačkog računa:

  • kopija ličnog dokumenta sa slikom - pasoš
  • dokumenat za potvrdu mesta prebivališta (račun za fiksni telefon (ne može za mobilni) , račun za struju, račun za Infostan itd..) Račun ne sme da bude stariji od 6 meseci i mora da glasi na klijenta. Ukoliko nemate račun, umesto toga pošaljite nam sliku saobraćajne dozvole sa obe strane (ne vozačke). Adresa mora da se poklapa sa onom koja stoji u pasošu. Pomenutu dokumentaciju nam posaljite u mejlu
  • Takođe je potrebno da pri registraciji na sledećem linku odaberete vrstu računa (margin ili cash) kao i baznu valutu (dolar ili euro). Ukoliko niste sigurni da u potpunosti razumete pomenute pojmove, obavezno kontaktirajte našu podršku klijentima.

2. Potpisivanje brokerskog ugovora

Ovaj korak možete izvršiti lično u našim prostorijama ili u nekoj od filijala AIK banke.

3. Deponovanje sredstava

Deponovanje se vrši sa Vašeg deviznog računa, koji se otvara kod AIK banke AD Beograd ili Raiffeisen banke a.d. Pri otvaranju deviznog računa kod banke neophodno je da potpisane ugovore sa brokerskom kućom priložite na uvid službeniku banke. Nakon toga, potrebno je da inicirate prenos uplaćenih sredstava sa Vašeg deviznog računa na segregirani račun TradeWin24 a.d. Beograd brokerske kuće.

4. Otvaranje i podešavanje trgovačkog računa

Nakon otvaranja trgovačkog računa, klijent dobija podatke za logovanje. Instalirajte našu TW platformu i Vaše trgovanje može da počne.

Registracija

Slažem se sa uslovima korišćenja

Napomena: Nakon registracije, za sve dalje korake pri otvaranju računa će Vas kontaktirati account manager.